studie en loopbaanadvies
De gewenste richting op, studiekeuzeloopbaanadvies.,
Met als doel hen vanuit eigen verantwoordelijkheid stappen te laten nemen in de gewenste richting. Beroeps en studiekeuze Leertraject beroeps en studiekeuze In dit leertraject ga je aan de slag om te ontdekken welk beroep je wilt gaan uitoefenen in de toekomst en welke studie je daarbij kiest. Een belangrijke keuze! Conny Boersma Coaching. De Fit Groep Loopbaanadvies.
Tilburg University Studiekeuze en loopbaanadvies.
Ask Student Desk Student Desk Tilburg University. Adviseurs en begeleiders. Studiekeuze en loopbaanadvies. Twijfel je over je studie? Vraag je je af welke masterkeuze goed aansluit bij je wensen voor je toekomstige baan? Ben jij bijna afgestudeerd en toe aan de eerste stap in je loopbaan?
Beroepskeuze Studiekeuze voor studenten Loopbaaninzicht.
Doe de Check! Loopbaanadvies en personeelsconsult. Studiekeuze en beroepskeuze. Aan jouw beroepskeuze gaat je studiekeuze vooraf. Met de beroepskeuzeadviseur kun je een afspraak maken voor een studiekeuzetest. De uitslag van de studie en beroepskeuzetest is belangrijk voor jouw verdere studiekeuze en beroepskeuze.
Register BKA Beroepskeuze, studiekeuze en loopbaanadvies.
De consument ervaart deze meerwaarde direct in het contact met de aangesloten bureaus en adviseurs. Stichting Register BKA is een onafhankelijke stichting sinds 1957. Onze doelstelling is om de studie, beroepskeuze en loopbaanadvisering in Nederland op een zo hoog mogelijk peil te houden.
DreamCenter Loopbaanbegeleiding.
een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Loopbaanbegeleiding: Loopbaancoaching, Loopbaanadvies, Outplacementbegeleiding, Coaching Startende Ondernemers, Studiekeuzeadvies en meer. Percentage christenen onder cliƫnten.: Grondslag / doelstelling. Dream Center helpt mensen om hun een loopbaan perfect te laten aansluiten bij hun kwaliteiten en wensen. Dit voorkomt stress, werktegenzin, verkeerde studiekeuzes, onzekerheid enz.
Studie en beroepskeuzeonderzoek Stern maakt werk van mensen en mensen sterk in werk.
Speciaal voor jongeren, studenten en jong volwassenen biedt Stern Loopbaanadvies het Studie en beroepskeuzeonderzoek aan. Of je nu een profiel of sectorkeuze moet maken, twijfelt over de te volgen vervolgopleiding, al een studiekeuze gemaakt hebt en verder richting wilt bepalen of net afgestudeerd bent, het Studie en beroepskeuzeonderzoek biedt uitkomst voor jonge mensen vanaf 15 jaar die veelal voor lastige school en studiekeuzes en de eerste stappen in hun loopbaan staan.
Individuele studie en loopbaanbegeleiding: Regio College.
Bespreek dit altijd met je loopbaancoach. De loopbaancoach kan je vervolgens verwijzen naar een studie en loopbaanadviseur van het Servicecentrum. Je kunt dan een aantal gesprekken voeren en opdrachten uitvoeren om duidelijk te krijgen welke opleiding beter bij je zou kunnen passen.
FC Adviescentrum Friesland College.
loopbaanadvies en begeleiding. informatie over extra begeleiding via FC-Support. De FC-Adviescentra zijn open op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Je kunt hier vrijblijvend binnen lopen. Op maandag t/m vrijdag tussen 11.30 en 12.30 uur kun je zonder afspraak terecht voor loopbaanadvies.
SWITCH Loopbaanadvies Loopbaancoaching Limburg.
SWITCH Loopbaanadvies werd opgericht door Willem Thijssen. Willem Thijssen heeft ruim dertig jaar ervaring op het gebied van personeelsselectie, studie en beroepskeuzeadvies en loopbaanadvisering. Hij is specifiek geschoold in de psychodiagnostiek, heeft grote kennis van de opleidingen en beroepenwereld en is lid van het register van vakbekwaamheid.
Helder-Loopbaanadvies Kom in beweging met Helder-Loopbaanadvies!
Zoek je hulp bij de keuze van een opleiding? Heb je last van faalangst om volgende stappen te zetten? Een paar gesprekken zijn genoeg.: Je ontdekt wie je bent, wat je echt wilt en hoe je dit in kunt zetten in studie of werk.

Contacteer ons

Meer resultaten voor studie en loopbaanadvies